Coaching

De Vrouwencoach past voornamelijk coachingsgesprekken toe, met oefeningen en opdrachten op thuis te doen.

Coaching houdt in dat we kijken naar de situatie waar je nu staat, waar je graag naar toe wilt en wat je tegenhoudt (hindernissen). Als je daar inzicht in hebt wordt er gekeken naar de hulpbronnen die je kan gebruiken om te komen tot daar waar je wilt zijn. Ook proberen we invloed van de hindernissen te verminderen of ze uit de weg te ruimen. Daarbij kunnen verschillende technieken en oefeningen gebruikt worden.

Soms is coaching alleen niet genoeg en is er meer nodig. Bijvoorbeeld bij een traumatische ervaring, angst of bij aanhoudende depressieve gevoelens.Ze maakt dan ook gebruik van therapeutische interventies. De belangrijkst zijn EMDR, ACT (acceptance en commitment therapie) en Hypnose.

Werkwijze coaching

Het coachtraject start met een intake gesprek.  Wij stellen op basis van je persoonlijke doelen een plan van aanpak samen op.

Gemiddeld duurt een coachtraject 4 tot 8 sessies.

Technieken en methodes die kunnen worden gebruikt: NLP, ACT (acceptance en commitment therapie), RET (rationeel emotieve therapie), motiverende gespreksvoering.

Wij komen ook bij jou aan huis speciaal voor de hulpverlening rondom de zwangerschap en het moederschap, ook online therapie is mogelijk als je ver weg woont of dat fijn vindt.

Maak een afspraak

Maak gelijk een afspraak en je kunt binnen 10 dagen bij ons terecht.

Bel 06 510 38258 of mail info@vrouwencoachlaura.nl

Eerst kennismaken? Dat kan altijd, dit kennismakingsgesprek duurt 30 minuten en is geheel vrijblijvend en