Wanneer we het moeilijk hebben lukt het soms niet om er op eigen kracht uit te komen. Dit kan gebeuren wanneer we geconfronteerd worden met negatieve gevoelens, problemen ervaren in de omgang met anderen of wanneer er ingrijpende gebeurtenissen in ons leven plaats vinden. Op tijd hulp krijgen is dan belangrijk om verergering van klachten te voorkomen. Je kan bij ons terecht voor klachten zoals: stress en burn-out, somberheid en depressieve klachten, relatieproblemen, angst of je ontwricht voelen na stressvolle of negatieve life events.

Visie

In onze coaching en therapie sta jij centraal. Er is iemand die volledig naar jou luistert. Zonder oordeel en mening, zonder eigen agenda. Die jou steun, inzicht en structuur geeft om daarna weer zelf verder te kunnen.

Het belangrijkste vinden wij dat de therapie aansluit bij jou. Bij ons krijg je geen standaard behandeling die het beste bij jouw klacht past maar kijken wij samen naar wat jij nodig hebt. Wat voor de één werkt, werkt immers niet altijd voor de ander. Daarom hebben wij niet alleen gesprekstherapie, maar ook ervaringsgerichte therapie, wandeltherapie en paardencoaching.

Wij vinden het belangrijk om holistisch naar een klacht te kijken. Waar komt je klacht vandaan? Wij werken niet enkel aan het bestrijden van de symptomen. Maar kijken naar jou en jouw leven als geheel en zoeken de oorzaak van je klachten. Van daaruit we aan een langdurige verbetering.