Tarieven

Kennismaking                     gratis

Therapie                               €75,- BTW vrij

Coaching                              €90,- incl. BTW particulier/ excl. BTW zakelijk

Sessies duren 45 min. tot 60 min.


Zakelijk tarief wordt gerekend als je werkgever betaald of als je een ondernemer bent

Voor consulten aan huis wordt €0,50 cent per km gerekend vanaf 8103 BC Raalte

 

Kennismaking

Het is mogelijk om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek van een half uur. Dit kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend en hier zijn geen kosten aan verbonden. Dit kennismakingsgesprek kan voorafgaand een intake worden gepland. Als de klik er is kan je meteen starten met de therapie of coaching.

Vergoedingen

Ik help je graag met het uitzoeken naar de mogelijkheid om de coaching, begeleiding en therapie vergoed te krijgen. Therapie wordt door de meeste verzekeraars (grotendeels) vergoed door de aanvullende zorgverzekering onder alternatieve therapie. Ik ben dan lid van de BATC, waardoor het vergoed wordt als natuurgeneeskundige therapie. Zie De Zorgwijzer voor meer informatie. De BATC wordt door bijna alle verzekeraars vergoed, behalve door de VGZ groep. De vergoedingen gaan niet ten koste van het eigen risico. Kijk in je vergoedingenoverzicht of informeer bij je zorgverzekering om zeker te zijn van een vergoeding. 

Belastingdienst

Bijzondere ziektekosten Wanneer je ziektekostenverzekering geen vergoeding geeft tarief meer bedraagt dan de vergoeding is het mogelijk wel deels teruggave (30-50%) krijgen van de belastingdienst.
Scholingskosten Voor scholingskosten zoals coaching kan je mogelijk deels (30-50%) teruggave krijgen van de belastingdienst. De drempel is hiervoor €250,-

Werkgevers

Veel werkgevers betalen deels of geheel mee aan coaching wanneer u kunt aantonen dat deze coaching bijdraagt aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Maak een afspraak

Maak gelijk een afspraak en je kunt binnen 10 dagen bij ons terecht.

Eerst kennismaken? Dat kan altijd, dit kennismakingsgesprek duurt 30 minuten en is geheel vrijblijvend en gratis.

Of bel gelijk: 06 510 38 258

Vergoedingen

Wat kost een sessie mij? Dat is voor jou natuurlijk belangrijk om te weten. De meeste zorgverzekeraars vergoeden onze therapie grotendeels vanuit het aanvullende pakket omdat ik aangesloten ben bij de BATC. Veel verzekeraars vergoeden tussen de €40,- en €65,- per consult of 80%.